Om Erika

Jag heter Erika, född 1984. Jag bor i Sundsvall, vilket jag gjort större delen av mitt liv, förutom ett halvår i Umeå och lite drygt 3,5 år i Jönköping.

Jag upptäckte Vecka 6 ganska tidigt efter dess start, och har varit utmaningen trogen sedan dess. Det är enbart ett fåtal veckor som jag inte skrivit själv, och det var en av anledningarna till varför jag kände mig manad när Tanja sökte efter någon som var intresserad av att driva projektet vidare. Jag har tidigare varit väldigt försiktig med att skriva om sex och intima grejer, eftersom flera från min familj följer min blogg. Vecka 6 fick mig dock att öppna upp mig ytterligare, och därmed ta steget fullt ut och blogga om relationer och sex, och allt däremellan.

Bloggandet har varit en stor del av mitt liv sedan jag började 2005. Jag har dock ingen speciell inriktning på mitt bloggande, utan jag skriver helt enkelt om mitt liv, bloggen är min dagbok kan man säga. Det blir därmed en salig blandning bland mina inlägg.

Utöver bloggandet så har jag förstås andra intressen med. Jag är utbildad Ridskolepedagog, vilket lite förenklat är en fritidspedagog med ridskoleinriktning. Jag har då dessutom läst en riktad instruktörsfördjupning, och har arbetat två år som ridinstruktör. Jag sjunger ofta och gärna, gärna på dop och bröllop tillsammans med min pianospelande syster. På vintern är det hockey (Modo hockey) som gäller.

Mitt internet-”alterego” är Aliva, vilket är vad jag brukar gå under här på Vecka 6 och på en del andra ställen med. Min blogg, för den som vill ta sig en titt, finns här: http://aliva.wordpress.com .

Nu vet ni lite mer om mig, maila gärna vecka6@gmail.com, skriv på Twitter eller Facebook (Vecka6) om ni har frågor eller vill komma i kontakt med mig, eller Klara!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: