Hur ser framtiden ut för Vecka 6?

Ni som besöker bloggen här hos Vecka 6 i jakt på nya spännande blogginlägg att läsa har säkert märkt att det varit relativt svalt intresse och låg aktivitet den senaste tiden. Detta gäller såväl besökare som skribenter, men det gäller även bakgrundspersonerna bakom Vecka 6. Inspirationen och motivationen har fått sig en törn hos oss båda, och vi har därför gemensamt tagit beslutet att ta en paus från Vecka 6.

Just nu är pausen på obestämd tid.

I samband med vår paus så tänkte vi samtidigt passa på att se om någon annan känner sig manad att ta över, eller hjälpa till, med Vecka 6. Du kanske har den glöd och det driv som vi saknar för att få Vecka 6 på rätt köl!

Oavsett om du är intresserad av att ta över Vecka 6, vill vara med och driva den tillsammans med oss, eller har några idéer eller tankar kring Vecka 6’s vara eller icke vara, så är vi tacksamma om du hör av dig till oss. Du når oss via mail (vecka6 at gmail.com), Twitter (@vecka6) eller via vår Facebooksida. Eller, självklart, genom kommentarsfältet här på bloggen.

Vi säger hej så länge, och hoppas på ett glatt återseende längre fram.

Hälsningar,

Erika och Klara

Annonser

One Response to Hur ser framtiden ut för Vecka 6?

  1. […] I helgen diskuterades framtiden för Vecka 6, och vi som står bakom den kom fram till att vi ger V6… Det känns väl spontant som att det kommer bli en livstidspaus, för ingen – verkligen INGEN verkar bry sig om huruvida det ska finnas kvar eller upphöra att existera. Och det känns förbannat jäkla surt. Ja, jag är bitter. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: